Brievenbussen voor de woning

Betonnen brievenbus

Betonnen brievenbussen zijn niet alleen heel erg mooi, maar zijn ook nog eens duurzaam en handig, omdat beton een lange levensduur kent en met gemak tegen een stootje kan. Betonnen brievenbussen zijn er in vele soorten design’s en maten. Daarnaast kan men kiezen voor een inbouw-betonnen brievenbus of een los staand element die naast de voordeur of oprit te plaatsen zijn.

Betonnen Brievenbussen in vele varianten

Betonnen brievenbussen die solitair staan zijn te openen via een slotje, anders zou iedereen bij uw post kunnen. Deze brievenbussen zijn nauwelijks verplaatsbaar, waardoor de brievenbus niet snel ten prooi zal vallen aan vandalisme of baldadigheid.

Er zijn vele varianten te bestellen in verschillende attractieve design’s. Op de website Betonnenbrievenbus.nl kunt u zelf aan de hand van de vele voorbeelden bepalen welk type het meest geschikt is en passend is bij uw woning.

U doet inspiratie op binnen de website!

Betonnen Brievenbussen een lange levensduur.

Beton kan eindeloos goed tegen alle type weersomstandigheden. Er ontstaan geen scheuren door krimp en uitzetting; hooguit zult u wellicht af en toe enig mos aanslag dienen te verwijderen (met behulp van de hoge drukspuit vormt dit een kleine handeling). De levensduur van de betonnen brievenbus is dus gegarandeerd lang.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *