Deurklink kiezen

Als je een nieuwe deur wilt installeren in je huis, dan wil je waarschijnlijk ook nieuwe deurklinken. Maar hoe weet je precies welke deurklinken het beste bij jouw interieur passen? Waar moet je op letten bij de aanschaf van nieuwe deurklinken? En waar kun je het beste terecht wanneer je weet welke deurklinken jij in je huis wilt hebben? Voor het antwoord op deze en meer vragen kun je verder lezen op deze pagina.

Verschillende soorten deurklinken

Er zijn veel verschillende soorten deurklinken, daarom is het belangrijk dat je weet welke soort je precies wilt. Je wilt namelijk dat de deurklink goed past bij de rest van het interieur. Niet alleen zal dit voor een compleet plaatje zorgen in je woonruimte, wie weet krijg je wel complimenten van je gasten over hoe stijlvol je alles hebt ingericht. Grof gezegd zijn er 2 soorten deurklinken:

  • Deurklinken die de aandacht naar zich toe trekken (e.g. moderne stijlvolle klinken)
  • Deurklinken die dat niet doen (e.g. functionele deurklinken)

Wanneer je een simpele deur hebt, dan kunnen stijlvolle deurklinken (die de aandacht naar zich toe trekken ) een prachtig effect hebben op de uitstraling van de deur. Ze zullen je gasten uitnodigen om de deur te openen. Aan de andere kant, als je interieur als erg druk is en je deur ook (bijvoorbeeld glas in lood versieringen in de deur) dan doe je er goed aan om een deurklink te kiezen die simpel is. Anders wordt het te druk, en dat is vrijwel nooit een goed gezicht.

Beste webshop voor online deurklinken bestellen

Interesse in de aanschaf van een mooie nieuwe deurklink? Neem een kijkje op Deurbeslag Expert  voor een breed aanbod van allerlei verschillende soorten deurklinken. Niet alleen normale deurklinken kun je daar vinden, maar ook deurbeslag dat speciaal gericht is om inbrekers buiten te houden. Dat zijn dus deurklinken die geschikt zijn om op je buitendeuren te installeren. Mocht je vragen hebben, laat dan gerust een comment achter.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *