Doe het zelf winkel

Doe het zelfDoe het zelf winkels als de Gamma en de Praxis hebben veel verschillende productsoorten in huis. Maar de echte vakman is toch beter thuis bij de kleine vakwinkel waar mensen werken die zelf ook veel kluservaring hebben. Van Rossum IJzerhandel uit Zwolle is zo’n winkel.

 

Doe het zelf materiaal

Deze doe het zelf winkel is gespecialiseerd in ijzerwaren en professioneel gereedschap. Materiaal waar de zichzelf respecterende doe het zelver zich helemaal kan uitleven. Voor bijna elke doe het zelf klus is materiaal en gereedschap aanwezig. Dit materiaal is geen Gamma kwaliteit, maar duurzaam en verantwoord.

 

Doe het zelf cursus

Van Rossum IJzerhandel is een bedrijf dat sinds 1843 bestaat en heeft een naam hoog te houden. Om zijn expertise nog eens te benadrukken heeft het oeroude familiebedrijf speciaal voor de doe het zelf liefhebber cursussen in het leven geroepen. Neem nu de frees cursus, waarbij je leert professioneel met de freesmachine om te gaan. Doe het zelf, doe het goed. Ga naar ijzerhandel.nl en scoor je doe het zelf klusmateriaal!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *