Een duurzame woning zonde CV-ketel maar met warmtepomp

Mensen gooien vele euro’s over de balk omdat ze niet weten waar hun woning slecht geïsoleerd is. Door uw woning beter te isoleren hoeft u minder te verwarmen als het buiten koud is. Hierdoor zult u direct een daling in de energiekosten zien. In Nederland zijn gemiddeld 70% van de energiekosten voor het verwarmen van de woning. Door goed te isoleren kan men het meeste geld besparen. Wel is het dan belangrijk om de goede maatregelen te treffen om deze isolatie op een hoger niveau te brengen. Ook is een goede isolatie goed voor uw comfort, en de woning waarde.

Geld besparen met isoleren

Wij zullen u op weg helpen bij het beoordelen waar en welke isolering u het beste kunt toepassen voor uw woning. Door deskundige rapporten krijgt u een goed beeld van de isolatie behoefte van uw woning. Dit kan u op de lange termijn veel geld en teleurstellingen besparen. Kijk of u een temperatuur lek heeft, die met eenvoudige middelen is op te lossen. Als wij het hebben over isoleren denken we aan dak isolatie, spouwmuur isolatie en isoleren van uw kozijnen. Speciale geavanceerde beelden geven een goed beeld van de huidge situatie van uw woning.

Verschillende soorten scans voor meer inzicht

Buitenscan

Bij de buitenscan bekijken ze de status van de isolatie van uw woning en brengt men advies uit over de thermische schil van uw woning.

Binnenscan

Bij de binnenscan bekijken ze uw woning vanuit de binnenkant. Hierbij komen met name lekken, kieren en verkeerde isolatie aan het licht.

Voor- en nascan

De Voor- en Nascan is ideaal als u reeds een concrete verbouwing wilt uitvoeren. Dankzij deze scan kunt u zien of de aanpassing goed is uitgevoerd.

Een volledig gasvrije woning met een warmtepomp

Is het huis goed geïsoleerd? Dan kunt u kijken naar alternatieven voor de gasgestookte CV-ketel voor een echt 100% gasvrije woning. Steeds meer woningeigenaren doen de CV-ketel de deur uit, en gaan voor een zuinige en rendabele warmtepomp. Zo’n apparaat onttrekt warmte aan bijvoorbeeld buitenlucht, ventilatielucht, aardwarmte of grondwater. Dankzij een warmtewisselwaar wordt de warme afgegeven aan het water in de centrale verwarming. Ook kan de warmtepomp een buffervat op temperatuur brengen zodat u ook kunt genieten van warm sanitair water zonder gebruik van gas. Meer weten over warmtepomp installateurs? ZIe dan de website en vraag een offerte aan!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *