Festool

Festool

Festool – hét gereedschap waar je mee kunt thuis komen

Bent u op zoek naar écht kwaliteitsgereedschap, dan bent u op zoek naar Festool! Dit merk heeft gereedschap voor verschillende branches. Zo heeft Festool gereedschap voor de schilderbranche, automotivebranche en in de houtbranche, maar natuurlijk ook voor de gewone klusser!

Het gereedschap van Festool

Festool kwaliteitsgereedschap biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten gereedschap. Het loopt op van klein gereedschap tot en met grote machines. Hierbij kunt u denken aan Festool zaagjes of zagen, Festool schuurmachines(groot en klein), Festool boormachines tot en met grote houtzaagmachines. Wilt u meer weten over dit kwaliteitsmerk? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Van Rossum; www.ijzerhandel.nl.

Waarom Festool?

Festool bestaat al 88 jaar en heeft daardoor erg veel ervaring opgedaan op het gebied van gereedschap.Het merk heeft in deze tijd veel aan productverbetering en innovatie gedaan. Hierdoor bieden zij alleen kwaliteitsgereedschap. Hiernaast geven zij ook veel om veiligheid. De gereedschappen die zij ontwikkelen zijn dan ook verbonden aan strikte veiligheidsvoorschriften. Niet alleen de geproduceerde gereedschappen van dit kwaliteitsmerk ondergaan deze veiligheidstest, maar ook de producten die terugkomen voor een reparatie. Deze producten gaan de reparatieafdeling niet uit, wanneer zij de test niet doorstaan. Hierdoor kan Festool uw veiligheid garanderen.

Hiernaast  zijn ook de garantievoorwaarden voordelig voor alle klanten. Festool geeft namelijk drie jaar garantie op al haar gereedschappen. Dit is twee jaar langer dan wettelijk is toegestaan en ook deze garantie toont aan dat dit merk gereedschap kwaliteitsgereedschap is. Tot slot weet u ook zeker dat de onderdelen van het gereedschap dat u koopt in ieder geval nog 10 jaar leverbaar zullen zijn en ontvangt u een gratis diefstal verzekering per product. Het is dus niet alleen het product dat scoort, maar ook de service er om heen. En dat maakt Festool hét kwaliteitsgereedschap onder de gereedschappen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *