Geef stijl aan een ruimte met vintage hanglampen

De stijl in een woonkamer / eetkamer wordt op verschillende manieren beïnvloed. De kleuren op de muren, het bankstel, de meubels het heeft allemaal invloed op de stijl. Maar wist je dat je ook een groot deel van de stijl kan bepalen met woonkamerverlichting? Armaturen spelen steeds vaker in op de trends die we terugzien in woonkamers. Een bepaalde stijl voer je niet alleen door op het gebied van meubels, maar ook met verlichting. Door de juiste armaturen te installeren kan je een ruimte helemaal afmaken.

Industriële vintage stijl met woonkamerverlichting

 

Ben je dol op de industriële vintage hanglampen stijl in de woonkamer? Je kan deze stijl helemaal doorvoeren met nieuwe verlichting. Er zijn grove armaturen waarbij de look uit de industrie helemaal doorgevoerd is in de verlichting. De armaturen geven je lampen een robuuste uitstraling. Heel even heb je het gevoel dat je terug in de tijd gaat met de woonkamerverlichting. Je kan voor de basisverlichting in de woonkamer kiezen voor een mooie grove armatuur. De stijl van je woonkamer kan met woonkamerverlichting helemaal doorgevoerd worden. Naast de LED verlichting met grote armaturen kan je nog voor wat accentverlichting en sfeerverlichting zorgen in je industriële woonkamer.

Moderne woonkamerverlichting met LED

 

Naast de vintage industriele stijl kan je natuurlijk kiezen voor moderne woonkamerverlichting met LED. Bij moderne verlichting kan je kiezen voor LED panelen of een mooi strak plafond met inbouwspots. Eventueel kan je meteen een LED dimmer aanschaffen met dimbare LED lampen. Je kan de sfeer in huis met deze moderne verlichting elke keer weer opnieuw aanpassen. Als je meer wil genieten van de romantische kaarsen in huis dan dim je s’avonds de LED verlichting. Als je juist wat meer licht nodig hebt om alles te kunnen zien dan kan je kiezen voor moderne woonkamerverlichting met LED. Elke ruimte in huis kan je sfeervol maken met LED.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *