Geld lenen voor een verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing is mogelijk op verschillende manieren. Wil je weten welke lening het beste bij jouw situatie past? Neem dan eens een kijken je Finstart.nl. Wanneer het om een kleine, minimale verbouwing gaat kan een minilening een mogelijkheid zijn. Echter is het maximaal te lenen bedrag voor de meeste verbouwingen te laag, dit is namelijk slechts 1.500 euro. Voor grotere bedragen tot 50.000 euro wordt er meestal gekozen voor een persoonlijke lening.

Minilening voor een verbouwing

Een kleine verbouwing op de planning maar financieel is het niet haalbaar? Dan kan een minilening de oplossing zijn voor jouw situatie. Met een minilening leen je tot wel 1.500 euro zonder BKR toetsing. Het nadeel van een minilening kan de korte looptijd zijn. Afhankelijk van het krediet, dient het bedrag binnen 15, 45 of 62 dagen te worden terugbetaald. Terugbetalen gaat eenvoudig en snel via iDeal.

Persoonlijke lening voor een verbouwing

De persoonlijke lening is ongetwijfeld de meeste gekozen lening om de kosten van een verbouwing te financieren. Met een persoonlijke lening kies je vooraf hoeveel geld je wilt lenen, vervolgens zie je direct de looptijd van de lening en is tevens duidelijk hoeveel je per maand gaat betalen voor deze lening. De looptijd van een persoonlijke lening is stukken langer dan de looptijd van een minilening, namelijk tot wel 10 jaar. Hierdoor is het maandbedrag van je lening relatief laag.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is met name handig wanneer je vaker een lening nodig denkt te hebben. Vooraf kies je een kredietlimiet tot wel 10.000 euro. Je hebt vervolgens zelf de vrijheid om tot wel 10.000 euro krediet op te nemen. Wanneer je geld beschikbaar hebt kun je dit krediet boetevrij aflossen waarna je het vervolgens op ieder gewenst moment weer op kunt nemen. Je betaald enkel rente over het opgenomen krediet.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *