Gouden spullen op een zwarte sidetable

Op een zwarte sidetable kun je in principe alles neerzetten wat je wilt omdat alles te combineren is met de kleur zwart. Iets zwarts erop zetten maakt de sidetable dan wel weer wat donker en is misschien een minder goed idee dan een andere kleur. Het is wel een goed idee om voor iets van goud te gaan want goud valt op en geeft ook nog eens een mooie indruk op jouw zwarte sidetable. Met goud op jouw zwarte sidetable zal het zeker opvallen in jouw huis.

Wat voor spullen zet je op een zwarte sidetable?

Je kunt het je zo gek niet bedenken of je kunt het op een zwarte sidetable neer zetten om mooi in te richten. Van een kaars tot aan een lamp of een kaars. Je kunt er zelfs een spiegel boven hangen en in een laatje spulletjes doen die je nodig kunt hebben voor bij een spiegel. Je kunt het helemaal maken zoals je zelf wilt of in gedachte hebt. Maak ervan wat je wilt en zorg ervoor dat het een prachtige sidetable wordt.

Waarom gouden spullen goed staan?

Gouden spullen zijn helemaal in en ze staan ook nog eens mooi op een zwarte sidetable. Gouden spullen vallen op en daardoor maken ze een mooie indruk open juist op een zwarte sidetable. Goud en zwart zijn sowieso een goede combinatie van kleur en zullen in jouw huis dus zeker mooi komen te staan. Je kunt natuurlijk zelf helemaal bepalen wat je wilt op de sidetable en door te kijken wat er allemaal bestaat krijg je zeker een idee van wat je er allemaal op neer kunt zetten.

Combineer eens meer kleuren

Het hoeft natuurlijk niet alleen maar goud te zijn, je kunt ook kleuren combineren. Wit staat ook heel erg mooi bij zwart en goud dus dat kun je er ook tussen zetten. Je kunt het helemaal inrichten zoals je het zelf wilt en door ermee te combineren en proberen maak jij je eigen sidetable naar je eigen idee en dat is toch wel wat je wilt in je huis.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *