Grenzeloze plafonds

Of u nu systeemplafonds gebruikt met inleg van mineraal, steenwol, hout, gips of metaal, elk systeemplafond heeft grenzeloze waarde door de vele, praktische voordelen. Systeemplafonds zijn niet alleen flexibel in maatvoering, maar bieden daarnaast hoge akoestische absorptiewaarde, substantiële verlaging van overspraakgeluid, eindeloos gebruiksgemak van vervangbaarheid per paneel en onbelemmerde herplaatsbaarheid bij onderhoud, renovatie, lekkage of andere werkzaamheden. Het aanbrengen van lichtarmaturen en luchtroosters is een fluitje van een cent wanneer u systeemplafonds gebruikt. Zelfs is het monteren van systeemwanden onder een plafond met bandraster kinderwerk.

Er is een breed scala aan systeemplafonds waaruit u kunt kiezen, waaronder inlegplafonds, doorzakplafonds en verdekte plafonds. Hier focussen we ons echter op de grenzeloze aard van inlegsysteemplafonds en plafondeilanden.

De flexibiliteit van inlegsysteemplafonds

Zoekt u grenzeloze flexibiliteit dan is het inlegsysteemplafond een uitstekende keus. Dit is het bekende klassieke systeemplafond, waarbij de tegelplaten gelijkliggen aan het draagsysteem. Zo blijft het raster van profielen zichtbaar. Er is veel te kiezen aan kleur, materiaal en textuur. Zo kunt u exact kiezen wat aansluit bij uw wensen en behoefte. Grote flexibiliteit heeft u ook in het dagelijks gebruik doordat u iedere tegel afzonderlijk en eenvoudig kan verwijderen om te reinigen, voor onderhoud of bij vervanging.

Het plafondeiland tilt uw akoestiek naar een hoger niveau

Een systeemplafond eiland is het vlaggenschip onder de akoestische plafonds. Niet alleen is dit effectief en betaalbaar, uw ruimte krijgt zo een supermoderne uitstraling en heeft daarmee akoestiek die perfect is afgestemd op de lokale wensen en behoeften. Ongeacht uw keuze voor de plafondafwerking in de rest van de ruimte geeft juist het systeemplafond eiland een aantrekkelijk ogende oplossing. Kortom, nog meer grenzeloze keuzes voor u als opdrachtgever.


Klimaatplafonds voor het ultieme comfort

Plafondkoeling, beter bekend als klimaatplafond, gaat nog een stapje verder. Het is een doeltreffende aanvulling op het comfort van het binnenklimaat. Het belang van zorgvuldig afgewogen manieren van koeling in de werkomgeving neemt steeds meer toe. Het zal u niet ontgaan zijn dat ook het plafond aan de kosten van koelen en verwarmen steeds hoger komt te liggen. Zaak voor u dus om hier een slimme keuze in te maken. Met plafondkoeling op maat voorkomt u allerlei onderhoud, extreem hoge energierekeningen, stof- en luchtverplaatsing en tocht.

U gunt uw medewerkers toch ook gezonde schone lucht en een aangename temperatuur?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *