Hoe kies je een boiler?

In werkelijkheid is er geen verschil tussen een warm watertank en een boiler voor warm water. Wanneer de ketel veel mensen eerst denken aan oude apparaten die zodra gemeenschappelijk in de keuken, om een paar liter water om de afwas te koken. Dus is het geen toeval dat de naam uit het Engels komt, want koken in het Duits betekent aan de kook. Boiler zijn vandaag beschikbaar – 5 liter met variabele capaciteit naar boven. Meestal alleen een kachel van 80 liter water voor een gezin van vier. Fabrikanten bieden een breed scala in dit opzicht.

 

Directe warmte of winkel?

Veel klanten zijn in de aankoop van hun beslissingen vooral de grote vraag als u zou moeten een moderne tankless Warmwaterboiler of een traditionele boiler kopen. Om dit te doen, moet u weten dat een tankless Warmwaterboiler is geïnstalleerd in de badkamer -, maar ook in de keuken-, heats water alleen wanneer nodig met elektrische, gas- of zonne-energie. Het heeft geen ingebouwde geheugen. De ketel als warm watertanks, echter vaak is niet alleen groter, maar de hoeveelheid water die zijn opgeslagen in de voortdurend warm houdt. Dit is niet alleen vraagt meer energie, maar heeft ook hygiënische nadelen, omdat het water moet regelmatig worden verwarmd bij 60 ° C om de vermeerdering van de legionellabacterie. In dit opzicht is kleinere huishoudelijke instant boiler van 80 liter de beste oplossing omdat de eenheid alleen de hoeveelheid water die nodig zijn warmte. De behoefte aan grote hoeveelheden warm water is beschikbaar – zoals bijvoorbeeld in een appartement in het gebouw, dan een ketel is bijzonder efficiënt en liever de tankless Warmwaterboiler.

 

Welke boiler is geschikt voor mij?

Permanent water, als de ketel kachel, vertaald in het Dudenpark te vinden waar de eenheid moet worden en hoeveel warm water wordt gebruikt hangt in de eerste plaats. Bekijk voor meer informatie de website van Boilermarkt.nl. Bont badkamer of het aanrecht is een klein winkeltje met 5 tot 15 liter inhoud volledig voldoende. Deze apparaten worden aangeboden wegens hun grootte als de opslag van de muur.

 

De ketel is echt interessant, als het gaat om hoeveelheden water van 30 tot 150 liter en nog veel meer. Voor huishoudens met meerdere mensen waar teveel water wordt gebruikt voor het douchen of Baden, is het apparaat de optimale oplossing. Voor hele huizen zijn er veel geheugen met een capaciteit van maximaal 5000 liter. Ze hebben het voordeel dat het kan worden gecombineerd met Verwarming, zonnepanelen of Verwarm pompen. In dit geval spreekt men van Canadese opslagtechnologie. Om te beschermen tegen roest en corrosie van de boiler, is een kachel van roestvrij staal beter dan koper of kunststof modellen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *