Keuken verbouwen? Huur een bouwafval container!

Wie de keuken gaat verbouwen, moet van alles doen. Het is belangrijk dat de oude keuken als eerst wordt gesloopt. Dat afval en puin kan dan in een bouwafval container van Puincontainershop.nl. Dat maakt het dus ook alvast een stuk gemakkelijker. Het afval moet immers goed afgevoerd worden. Wel is het belangrijk om op te letten wat precies wel en niet mag wanneer er met een container gewerkt wordt. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de keuken eens goed aan te pakken.

Wat mag in de container?

Het is in de eerste plaats belangrijk om te weten wat er allemaal in de bouwafval container mag worden gestopt. Alleen al omdat er veel verschillende soorten materialen moeten worden afgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan hout, gips, tegels en steen. Dat dit soort materialen allemaal in de container mogen is niet vreemd. Dat er daarnaast ook ruimte is voor ijzer en oude leidingen is ook goed om te weten. Het maakt het allemaal wat gemakkelijker om voortvarend van start te gaan met het slopen. Moet je eerste de keuken nog leeghalen en alle oude spullen weggooien? Dan kan een grofvuil container uitkomst bieden.

Afval van de nieuwe keuken

Na het slopen begint het echte leuke werk pas. Dan gaat de nieuwe keuken er namelijk in. Dan komt de bouwafval container nog altijd goed van pas. Juist ook omdat daarmee direct ook al het afval van de nieuwe keuken kan worden opgeruimd. Denk bijvoorbeeld aan afval van verpakkingsmateriaal. De keuken zal ongetwijfeld verpakt in karton en plastic worden aangeleverd. Ook piepschuim zal ruimschoots gebruikt worden. Het is dan gemakkelijk om dit ook direct kwijt te kunnen. Daar is de container dan het meest geschikt voor.

Let op enkele uitzonderingen

Er zijn wel enkele belangrijke uitzonderingen als het gaat om wat er wel en niet in de bouwafval container mag. De apparaten die uit de keuken komen, zoals bijvoorbeeld de koelkast en vriezer, mogen niet in de container. Deze moeten apart worden afgevoerd naar de milieustraat. Daarnaast is het belangrijk om op te letten met afval waar gevaren aan kleven. Denk aan asbest of aan chemisch afval. Ook dit soort materialen mogen niet in de container. Zorg dus dat dit apart op een veilige manier kan worden afgevoerd.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *