Kledingtips voor vrouwen in de bouw

De temperaturen stijgen weer dus is het tijd om de deur uit te gaan. De stranden stromen vol, de terrassen lopen over van de gasten en de barbecue wordt spontaan in iedere tuin aangestoken. De jurkjes en korte broeken mogen de kast weer uit en de bouwvakkers hebben weer wat om naar te fluiten. Of toch niet? Want zo stereotype hoeft het allemaal niet te zijn. Er zijn namelijk steeds meer vrouwen in de bouw. Juist daarom is er ook een groot assortiment aan werkkleding voor vrouwen. Wij geven je tips om de perfecte werkkleding voor de vrouw te vinden.

Professionele werkkleding voor vrouwen
Er goed uitzien en hard werken gaat wel degelijk samen. Hardwerkende vrouwen willen de beste werkkleding maar daarnaast willen ze er ook hip uitzien. De vrouw in de bouw of andere vergelijkbare sector verdient de juiste en professionele werkkleding in combinatie met de beste werkschoenen. Wij geven je vijf tips om er professioneel en tegelijkertijd hip uit te zien.

Tip 1 à Werkkleding draag je de hele dag en moet dus lekker zitten. Kijk naar de draagbaarheid van kleding en werk op die manier comfortabel. Kies bijvoorbeeld voor een Carhartt vest. Die zit er niet alleen mooi uit, maar zit ook erg lekker.

Tip 2 à Kijk naar de specialisten op het gebied van werkkleding voor vrouwen. Tot voor kort was er weinig keuze voor vrouwen in de industrie en bouwbranche, maar tegenwoordig is er genoeg keuze. Kies voor een kledingbedrijf met jarenlange ervaring, zodat je zeker weet dat je de juiste kleding aanschaft.

Tip 3 à Ook al is het 30 graden en vallen de mussen dood van het dak; kleed je niet te bloot. Dit is bij een kantoorfunctie niet acceptabel en bij een functie in de bouw net zo min.

Tip 4 à Heb je lang haar? Draag het in een paardenstraat of knot om zo ongelukken te voorkomen. Het is niet alleen veel makkelijker, maar dus ook veiliger.

Tip 5 à Kies voor werkschoenen die lekker zitten. Je staat en loopt de hele dag waardoor je goed zittende schoenen nodig hebt. Zo loop je aan het einde van de dag zonder blaren over de werkplaats.

Door te kiezen voor de juiste kleding, vergroot je je eigen productiviteit. De talloze mogelijkheden en juiste keuzes op het gebied van werkkleding maken jou tot de perfecte vrouw in de bouw.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *