Koop een whiteboard bij de experts

Een schoolbord maakt deel uit van elk kantoor en vereenvoudigt het dagelijkse werk. Gebruik een magneetbord om belangrijke informatie of gedachten bevatten. Op het metalen oppervlak van het paneel, u magneten gebruiken om hangers of make-up lijsten vast te stellen. Bovendien kunnen whiteboards worden beschreven met de juiste markeringen. Het schoonmaken van de bron is mogelijk zowel droog met een lijst reinigingsmachine, evenals met vochtige vodden of water. Bijna alle magnetische whiteboards hebben een praktische opberglade voor markers. Stevig gieten bestaat uit hout of aluminium-dus er is een handige schrijftafel voor elke kamer.

Ruim aanbod

Grote selectie van whiteboards voor elke behoefte, wordt de magnetische muur slechts nu en dan gebruikt en het memorandum wordt schoongemaakt weg regelmatig, dan is een standaard whiteboard voldoende voor dit apparaat. Deze whiteboards met afmeting 90×120 cm hebben een gelakt metalen oppervlak en zijn geschikt voor normaal gebruik. De reiniging van de magnetische leisteen is mogelijk droog en vochtig en de stevige metalen oppervlak is moeilijk te nemen. Het is echter sterk aanbevolen om een geglazuurd leisteen te gebruiken voor het kantoor, school of universiteit. Het oppervlak van een top Whiteboard wordt verhit tot meer dan 800 ° C en is bijzonder resistent tegen deze processen. Zelfs met een sleutel of de metalen punt van een balpen, kan het oppervlak van de lei niet worden gekrast. Bovendien, de bron kan gemakkelijk worden gereinigd, zelfs na weken, een  “branding ” op het bord is niet uitgevoerd. Daarom zijn deze magnetische panelen ideaal voor klaslokalen, conferentiezalen en High-Traffic vergaderzalen. Wij adviseren u graag door de juiste leisteen te kiezen!

Whiteboard maakte het gemakkelijk

Bijna alle whiteboards kunnen worden gemonteerd op het portret en transversale formaat. Echter, er zijn ook versies waar de lade stevig is bevestigd aan de lange zijde van het frame. Hier is het Magneetbord alleen horizontaal te installeren. Kijk op de website voor meer informatie, whiteboard-express.nl website. Voordat de leisteen is geïnstalleerd, moet de exacte positie van de lei worden bepaald. Wanneer het vastmaken van de magnetische muur, gebruik een niveau van Bel om de lei op het soldeer te bevestigen. Het benodigde bevestigingsmateriaal is al opgenomen in de levering van een schoolbord.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *