Laminaatvloeren; kleine moeite met een groots effect

Wanneer je griezelt van vervuilde vloerbedekking of koude tegelvloeren dan is nieuwe laminaat een snelle en eenvoudige oplossing voor een mooie en praktische vloer. Een stoffige verbouwing en grote uitgaven kun je overslaan. Met een relatief eenvoudige klus verander je je huis naar eigen smaak. Als de functionaliteit van een ruimte verandert of gewoon omdat je zin hebt in een andere sfeer en uitstraling. Met een vloer van laminaat vind je een fijne vloer waar je jarenlang met plezier op woont. Nog nooit had een eenvoudige ingreep in het stijlen van je woning zo’n groots effect.

Stijlvol en toch praktisch                                                                                                                      

De warme uitstraling van laminaat doet velen kiezen voor deze  onderhoudsvriendelijke vloer met klasse en stijl. Het laat zich moeiteloos onderhouden, is slijtbestendig en decoratief. Dat maakt dit materiaal zo geschikt voor verschillende toepassingen. Mooi in de woonkamer, warm in een slaapkamer en sterk en onderhoudsvriendelijk in de (woon)keuken. De toepassing is dus heel divers en altijd mooi.

Voor ieder wat wils                                                                                                                                   

En als je dan gekozen hebt voor laminaat, is er veel keus. Het assortiment in laminaatvloeren geeft kleuren, stijlen en kwaliteiten waar jij naar op zoek bent. Afhankelijk van de functie en sfeer die de vloer moet hebben. Voor een groot assortiment laminaatvloeren kun je terecht bij Cavallo-Floors.nl. Huisdieren en kinderen vragen om een andere afweging dan wanner het accent op mooi en luxe mag liggen. Mag het een houtlook of een stenenlook hebben? Moet het modern of klassiek zijn? Of toch liever strak en met glans?  Bij Quick-Step kom je er altijd uit. Vakkundig en vriendelijk personeel helpt je graag in je zoektocht naar de vloer die jij zoekt. Ze hebben verstand van kwaliteiten, diktes, kleuren, stijlen, groeven en structuren van de vloerdelen.

Liever thuis kiezen                                                                                                                                                                          

Er zijn maar liefst 25 vestigingen van Quick-Step door het hele land. Je kunt altijd bij je in de buurt terecht. Maar als je het gemakkelijker en fijner vindt om vanachter je computer een laminaatvloer te kiezen dan kan dat. In de webshop wordt  alles overzichtelijk getoond en is kopen en kiezen supereenvoudig. Gebruik hem om te vergelijken en om een sfeerbeeld te krijgen van je gekozen vloer. Met het uploaden van een eigen foto krijg je een waarheidsgetrouwe indruk en weet je in één oogopslag of de kleur en materiaal naar je zin zijn. Zo koop je nooit een kat in de zak.

Zelf klussen of laten doen

Laminaat is bekend om zijn handige kliksysteem. Dit maakt het monteren van zo’n vloer kinderlijk eenvoudig. Instructievideo’s op de website van de leverancier en een goede handleiding helpen je daarbij. Bijbehorende plinten en passende afwerkingsprofielen maken het geheel af. Al is het door zijn gebruiksvriendelijke montage een razend populaire vloer, niet iedereen heeft zin, tijd en gelegenheid om het zelf te doen. Bedrijven bieden vaak de service waarbij professionals  jouw vloer komen leggen. Bij hen is deze klus in goede handen. Ze zetten de puntjes op de i als het gaat om de afwerking van plinten en trappen. Een garantie voor jarenlang woongenot. Zo’n vloer maakt je huis tot een thuis.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *