LED verlichting kopen

De laatste jaren wordt LED verlichting steeds populairder in Nederland. Omdat de technologie ook steeds beter wordt, betekent dit dat de LED lampen goedkoper worden. Vroeger was de grootste objectie tegen het installeren van LED verlichting dat het nog te duur was. Gelukkig hoeft dit vandaag de dag geen reden meer te zijn om geen LED verlichting te kopen. Lees verder voor meer informatie over LED verlichting kopen – waarom dit een goede keuze is en waar je het beste terecht kunt als je interesse hebt.

Waarom LED verlichting kopen?

Er zijn talloze redenen waarom je LED verlichting zou willen kopen. Om te beginnen zijn LEDs erg energiezuinig. Dat betekent dat je het milieu spaart wanneer je kiest voor LED. Daarnaast gaat een LED lamp ook veel langer mee. Dat betekent dat je niet om het jaar de lampen bolletjes hoeft te vervangen. Dat was met traditionele verlichting (e.g. gloeilampen) nog vaak een probleem. Want je zult zien dat altijd als je geen nieuwe bolletjes in huis hebt, dat er dan net eentje springt!

Voordelen van LED verlichting ten opzichte van traditionele verlichting

Het grootste voordeel van LED ten opzichte van traditionele verlichting als gloeilampen en TL buizen is dat LED veel zuiniger is. Gloeilampen zetten bijvoorbeeld maar 10% van de energie om in licht. De rest gaat verloren aan warmte. Niet alleen kan dit gevaarlijk zijn als je het aanraakt, maar het is ook onnodig. LED lampen kunnen soms wel tot de 90% efficiëntie komen. Ze zijn dus goed voor het milieu en veiliger.

Waar kun je terecht voor goede LED verlichting?

Als je interesse hebt in LED verlichting kopen, thuis of voor op kantoor, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op Letsled.nl. Je kunt terecht op deze site voor alle informatie over LED lampen en alle vragen die je eventueel zou kunnen hebben worden daar beantwoord. Ook hebben ze een breed assortiment van allerlei verschillende soorten LED lampen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *