Koken als een baas op een barbecue

barbecue workshopBarbecueën, denk er aan en beelden van de zomer trekken aan je voorbij. Gezelligheid in de achtertuin of in het park, veel vlees, bier en wijn en hier en daar wat aangebrande luchten.
De barbecue heeft zijn vaste plek veroverd tijdens de warmste tijd van het jaar, maar hoe zit het met de donkere dagen? Zijn we verplicht te gourmetten?

Steel de show met een barbecue op tafel

Je ziet het steeds meer in restaurants, de barbecue voor op tafel. Breng nu de uitbundige zomerse gezelligheid naar binnen en maak er een knusse culinaire belevenis van.
Met portable barbecues op gas toon je je kookkunsten aan vrienden en familie en laat je zien dat er meer mogelijk is dan alleen vlees garen. Het alom bekende merk Weber heeft zelfs barbecues waarmee je kunt grillen, koken, braden en stomen.

Doe de barbecue kookworkshop

Hetzelfde Weber heeft door de vele mogelijkheden een speciale kookcursus in het leven geroepen. Officiële Weber dealers kunnen deze cursus doorgeven nadat ze zijn getraind door een ervaren chef-kok.
Het Weber Grillmasters programma leert je te koken als een baas op een barbecue. Verder leer je ook de mogelijkheden met de verschillende Weber accessoires.

Wat heb je nodig om thuis te barbecueën?

Wanneer je zeker bent van je kookkunsten laat je dit natuurlijk zien aan je eters. Maar wat heb je verder nog nodig? Zorg in ieder geval voor een goede barbecue met gasfles. Dit is geheel veilig, mits goed aangesloten natuurlijk.

Verder is, afhankelijk van wat je wilt klaar maken, een aantal basiselementen geen overbodige luxe:

  • Kennis van barbequeën
  • Een barbecue met gietijzeren grill rooster
  • Een thermometer
  • Receptenboek
  • Een tang
  • Een spatel
  • Een vleesvork
  • Handschoenen
  • Druipbakjes
  • Roosterreiniger

Succes met koken!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.