Waar moet ik opletten bij de aanschaf van een centrale verwarming?

Het aanleggen van een goed verwarmingssysteem is een flinke investering. Daarom is het belangrijk om bij de aanschaf niet alleen te letten op de duurzaamheid, maar ook op de energierekening. Met de energiezuinige verwarmingssystemen van Bengshop investeer je in de toekomst. In onze webwinkel vind je een breed assortiment CV ketels, boilers, geisers en toebehoren.

In veel gevallen zijn systemen voor de CV gekoppeld aan de warm watervoorziening voor sanitaire ruimtes zoals de wc, douche of een badkamer. Met ons ruime aanbod houden wij hiermee rekening. Daarom zijn onze badkamerradiatoren helemaal afgestemd op het dagelijks gebruik. De radiatoren hebben een smal ontwerp dat ook geschikt is voor kleinere ruimtes. Over de buizen kun je gemakkelijk een handdoek te drogen hangen zonder dat deze roesten, verkleuren of afbladderen. In vergelijking met andere vertrekken hoeft de badkamer maar een klein gedeelte van de dag verwarmd te worden. Om die reden werken veel van onze badkamerradiatoren op elektrisch.

Bengshop speelt in op de nieuwe regelgeving op het gebied van milieu en duurzaamheid. Met het oog op de energietransitie zullen elektrische boilers de norm worden. Ook zal het gebruik van warmtepompen naar verwachting fors toenemen. Ook deze producten bestelt u in onze webwinkel. Kwaliteit is bij Bengshop de norm.

Radson radiatoren

In de visie van Radson zijn vorm en functionaliteit altijd met elkaar verweven. Radson radiatoren verhogen niet alleen het comfort van uw woning, maar dragen ook bij aan een warm en elegant interieur. Overduidelijk zichtbare leidingen geven al snel een onafgewerkte induk. Daarom heeft Radson bijvoorbeeld speciale e-flow radiatoren ontwikkeld, die gebruik maken van thermiek. De opstijgende warmte zorgt voor een natuurlijke warmtestroom die uw vertrekken gelijkmatig verwarmt. Door het minimalistische ontwerp met weggewerkte buizen staat je strakke interieur centraal en niet de verwarming.

Radson radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse varianten voor badkamer, slaapkamer en woonkamer. De vloerverwarming van dit merk helpt bij het besparen op de energie. De heel ruimte wordt gelijkmatig opgewarmd en je hebt minder last van vocht. Bengshop heeft een deskundige klantenservice die je graag alles vertelt over de beschikbare radiatoren. Volgens onze filosofie is goed advies bij een flink investering vanzelfsprekend.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *