Quooker kiezen

Je hebt vast wel gehoord van een van de nieuwe uitvindingen die gedaan is op Nederlandse bodem: de Quooker. Het is de perfecte oplossing voor mensen die graag snel een kopje thee willen drinken en geen zin hebben om water te koken voor lange tijd. Of voor mensen die houden van koken en vaak kokend water nodig hebben. In dit artikel leggen we je uit wat de Quooker precies doet en waar je op moet letten bij Quooker kiezen.

Wat is een Quooker?

De Quooker is een kraantje dat je op je aanrecht kunt installeren. Door een speciaal mechanisme kan deze kraan direct kokend water leveren. Erg handig dus als je bijvoorbeeld even snel een kopje thee wilt maken of kokend water nodig hebt voor de aardappelen of rijst. Aangezien er een aantal verschillende soorten Quookers zijn, moet je goed opletten welke je precies nodig zult hebben. Lees verder in de volgende paragraaf wat alle verschillende varianten zijn.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een Quooker?

Je kunt kiezen voor de standaard Quooker. Dat betekent dat deze alleen kokend water levert. Dit is de meest populaire variant van de Quooker. Daarnaast kun je ook kiezen voor een combikraan. Hierbij kun je zelf instellen hoe warm het water is dat uit de kraan komt. Soms heb je namelijk geen kokend water nodig, maar is water van bijvoorbeeld 60 graden ook voldoende. Dan is een combikraan de perfecte Quooker voor jou. Voor meer informatie over de verschillende soorten Quookers kun je kijken op deze site https://www.sanispecials.nl/. Daar kun je antwoord vinden op alle vragen die je maar zou kunnen hebben over de Quooker.

Interesse in een Quooker?

Wil jij ook een Quooker thuis hebben? Houd je van een snel kopje thee maken? Dan is een Quooker wat voor jou. Je kunt elke variant Quooker aanschaffen op de website van Sanispecials.nl. Neem een kijkje op hun site voor meer informatie.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *