Schadevrij je deur laten openen

Je hoopt vanzelfsprekend dat het je nooit zal overkomen: een buitensluiten bij je eigen woning. Toch komt het regelmatig voor dat mensen hun sleutel per ongeluk vergeten, of dat de sleutel afbreekt tijdens het openen van het slot. In beide gevallen was het voorheen heel gebruikelijk om een ruitje in te gooien, om op die manier bij de sleutel in huis te kunnen. Tegenwoordig zijn er veel betere alternatieven! Het beste alternatief is het inschakelen van de hulp van een slotenmaker bij je in de buurt. De slotenmaker heeft handig gereedschap en een schat aan ervaring, wat helpt bij het schadevrij openen van deuren. Door de deur schadevrij te openen kun je veel geld besparen!

 

Probeer sloten nooit zelf te openen

Slotenmakers raden het consumenten ten zeerste af om sloten op deuren zelf te openen. Er zijn vaak genoeg woningbezitters die het slot op hun deur proberen te openen met een haarspeldje, een pincet, enzovoorts. Dergelijke voorwerpen kunnen voor een forse schade aan het slot zorgen. In het ergste geval moet het slot hierbij zelfs vervangen worden, waardoor de kosten verder oplopen! Sloten zijn zeer complexe systemen, waardoor de kans op schade erg groot is als je deze op een onnatuurlijke wijze probeert te openen.

 

Hulp van een slotenmaker

Veel slotenmakers bieden een 24/7-slotenservice aan, wat betekent dat zij ook buiten de vaste werktijden om bij je langs kunnen komen. De kans is immers groot dat je pas na je werkdag merkt dat je de sleutel binnen hebt laten liggen vanochtend. In zo’n geval kan een slotenmaker direct naar je toe komen om de deur schadevrij voor je te openen. Zelfs als dit op de late avond is!

 

Tip: zoek naar een betrouwbare slotenmaker op internet, met een ruime ervaring in het schadevrij openen van deuren.

 

Bron: www.deslotenmakerdordrecht.nl

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *