Waar kan ik tijdelijk mijn goederen laten staan?

Gaat u klussen of heeft u een verbouwing? Dan krijgt u altijd te maken met afval of goederen die u (tijdelijk) kwijt wilt zodat ze niet in de weg staan. U wilt u vrienden en familie ook niet tot last zijn om daar uw spullen neer te zetten. Een oplossing daarvoor is een container huren. Deze kunt u door het hele land huren en zijn in verschillende maten beschikbaar. Wanneer u een container langs de openbare weg wilt plaatsen of in een parkeerzone is het belangrijk dat u kijkt of u een vergunning nodig heeft. In 90% is dit vaak niet vereist. De eisen verschillen per gemeente.

 

Een afvalcontainer bij de verbouwing

Een afvalcontainer huren bij een verbouwing is erg aan te raden. Wanneer u de keuzen, badkamer of een slaapkamer gaat verbouwen, er komt altijd bouwafval bij kijken. Een afvalcontainer is geschikt voor onder andere: bouw en sloopafval, steenachtige materialen, huisraad, grofvuil, gasbeton, schone puin, hout en maximaal 5% zand. U kunt deze container niet gebruiken voor dakleer, rubberen banden, chemisch afval, een koelkast of vriezer en asbest. Deze regels zijn er zodat de container veilig vervoerd en gestort kunnen worden. Ook voor klussen waarbij veel afval wordt geproduceerd zijn afvalcontainer aan te raden.

 

Containers voor grote en kleine klussen

Uw inboedel heeft in een opslagcontainer een droog onderkomen. Dit zijn grote containers en bezetten ook twee parkeerplaatsen. Wanneer u een kleine klus heeft zijn rolcontainers een slimme oplossing. Deze zijn geschikt voor restafval zoals papier,m karton en glas. U kunt deze containers net zoals de afvalcontainers voor langere tijd huren. Voor welke klus dan ook, containers zijn een goede oplossing om uw afval in kwijt te kunnen. De container zijn beschikbaar van 3 tot wel 40m3 groot. U kunt uw afval kwijt in een afvalcontainer en uw spullen tijdelijk droog bewaren in een opslag container!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *