Wanneer schakel je een slotenmaker in?

Je kunt om tal van redenen op een bepaald moment een slotenmaker nodig hebben. We zullen in dit artikel een aantal scenario’s schetsen waarin de hulp van een slotenmaker zeer welkom kan zijn.

Sleutels kwijt of vergeten / buitengesloten

Het overkomt de beste wel eens: je bent plots buitengesloten. Je moest even de post uit de bus halen maar de voordeur valt automatisch in het slot. Je kind trekt per ongeluk de sleutel achter zich dicht. De sleutel ligt ergens… maar je weet niet meer waar. Kortom: tal van redenen waarom je ineens buitengesloten kan zijn. In plaats van een ruit in te tikken is het vaak verstandiger om een betrouwbare slotenmaker in te schakelen. Een slotenmaker heeft een slot meestal zonder al teveel moeite open, waardoor je weer naar binnen kunt. Mocht je de sleutel echt kwijt zijn, dan is het aan te raden om zo snel mogelijk de sloten te vervangen om misbruik te voorkomen.

Ingebroken

Een ander scenario kan zijn dat er is ingebroken. Na een inbraak is het zaak zo snel als mogelijk weer het gevoel van veiligheid te herstellen. Dat zal in het begin heel moeilijk zijn (er is immers iemand in jouw woning, jouw privégebied geweest!) en daarom is het des te meer noodzakelijk om zo snel mogelijk een slotenmaker in te schakelen die de sloten kan vervangen door nieuwe, moderne en veilige sloten waardoor je inbrekers hopelijk buiten kunt sluiten. Ook kan een slotenmaker je woning voorzien van allerlei inbraakwerende maatregelen. Vaak is advies op maat geen enkel probleem en kom je zo eenvoudig te weten wat de zwakke plekken in de beveiliging zijn. Ook met een gering budget is er doorgaans van alles te verbeteren aan die beveiliging!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *