Wovar verovert schroeven markt

Binnen de markt van schroeven en ijzerwaren hoort en ziet u steeds vaker het Groningse Wovar. Het merk springt in op professionele timmer- en klusbedrijven en tevens thuis klussers die de hoge prijzen van bouwmarkten beu zijn en hun heil online zoeken. Wovar claimt een hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De ijzerwarenspecialist focust zich met name op schroeven, bouten en andere ijzerwaren voor de houtbranche. Zo heeft het bedrijf rvs vlonderschroeven, tellerkopschroeven voor houtbouw constructies en allerlei soorten slotbouten.
Met ‘vandaag besteld en morgen in huis’ in combinatie met gratis bezorging vanaf 39 euro denkt het schroevenmerk een behoefte te voorzien bij zowel kleine als grote aankopen op het gebied van tuinschroeven, bouten, bitjes enzovoorts.
Volgens directeur Jesse Keizer is de markt voor schroeven zeer conservatief. De bekende merken doen alsof ze heel bijzonder zijn door een behandeling met een kleurtje toe te voegen of een speciale punt van een schroef. De praktijk is dat met name bouwmarkten torenhoge prijzen vragen voor spaanplaatschroeven en dergelijke. Wij proberen als lean en mean online bedrijf hier op te spelen door betere prijzen en een hoogwaardige kwaliteit te bieden.
Meer informatie over Wovar vindt u op https://www.wovar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *